Oferte locuri de munca top

Primaria Capitalei va reabilita trei apeducte principale

foto1Lucrările de asfaltare pentru strada Ghidigeni din sectorul 5 al Capitalei vor începe în ianuarie 2015. Primăria Municipiului Bucureşti intenţionează, de asemenea, să reabiliteze cele trei apeducte din zonă, de importanţă vitală pentru alimentarea cu apă a Municipiului Bucureşti.
„Pe strada Ghidigeni, programul de asfaltare implică măsuri complexe care trebuie să ţină cont de câteva particularităţi ale zonei şi anume existenţa a trei apeducte de importanţă vitală pentru alimentarea cu apă a Municipiului Bucureşti şi a trei sisteme de construcţii şi instalatii de transportare a apei, de importanţa menţinerii stabilităţii apeductelor şi de asigurarea calităţii apei transportate, fără risc de contaminare”, a explicat Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei.
Cele trei apeducte vizate pentru reabilitare asigură transportul a peste o treime din necesarul de apă potabilă a Municipiului Bucureşti. Implementarea acestui proiect se va face pe baza unei ample investiţii. Acolo unde s-a putut interveni de urgenţă, (intrarea scurtă – intersecţie cu strada Ghidigeni, prin proiectarea celor de la Apa Nova, s-a găsit soluţia unei canalizări intubate – protecţie dublă – s-au racordat proprietăţile din acea zonă, dându-se astfel posibilitatea ca zona respectivă să fie asfaltată).
Strada Ghidigeni face parte din pachetul de străzi preluate în administrare de Municipalitate de la Primăria de sector.

Sus