Oferte locuri de munca top

Prima Casă, susţinută de noul ministru de Finanţe

dariusvalcovNoul ministru al Finantelor, Darius Vâlcov, a declarat că vrea pentru anul viitor sa  extinda programele guvernamentale Prima Casă şi Prima Maşină, cu facilităţi acordate chiar dacă cumpărătorul nu se află la prima achiziţie. De asemenea, Vâlcov a spus că intenţionează să înfiinţeze o bancă pentru dezvoltare.

Declaratiile au fost facute in cadrul audierilor la Comisia de Buget Finante din Parlament, care l-a avizat favorabil.

Vâlcov a spus că analizează programele Prima Casă și Prima Mașina pentru a vedea dacă pot fi extinse astfel încât acestea să devină mai facile pentru cei care vor să obțină un credit pentru o casă și pentru o mașină. “Îmi propun astfel ca între 15 ianunarie și 15 martie, Codul Fiscal, Codul de Procedură Fiscală și legea redevențelor să fie dezbătute atât cu mediul de afaceri, cât și cu societatea civilă, cât și cu mediul politic. Forma pe care o vom defintiva îmi doresc să cupindă următorii cinci ani de zile.”, a afirmat Vălcov.

Un comentariu;

  1. Cristian Timar said:

    Deja, curge lapte si miere, vedeti ingratilor de Romani ce ati castigat daca nu ati votat ponta, prima casa chiar daca nu e prima casa, urmeaza prima masina chiar daca e noua de vreo 10 ani, primul doctorat, si dac cumva gresiti si data viitoare votati psd, prima plecare dincolo, fara bilet retur

Sus