Oferte locuri de munca top

Peste 7 mil. lei sunt necesare pentru finalizarea Institutului de Cercetări Horticole

untitledPentru finalizarea lucrărilor de execuţie a clădirii Institutului de Cercetări Horticole Avansate al Transilvaniei / ICHAT vor fi investite în jur de 7,54 milioane lei fără TVA.

Contractul pentru atribuirea ultimelor lucrări a fost scos la licitaţie în această săptămână. Procedura este de tip licitaţie deschisă, criteriul de atribuire aplicat fiind preţul cel mai scăzut. Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj Napoca va încheia perioada de primire a ofertelor pe 8 decembrie 2014.

Se vor executa lucrări de rezistenţă, arhitectură, instalaţii electrice, sanitare, termice şi gaz. De asemenea în proiect sunt incluse echipamente şi dotări.

Proiectul de construcţie a institutului de cercetări horticole se ridică la suma de 55,13 milioane lei, din care 45 milioane lei reprezintă finanţare nerambursabilă acordată prin POS CEE.

Clădirea ce va găzdui institutul va avea regimul de înălţime de P+4 şi va cuprinde 44 de laboratoare de specialitate dedicate cercetării, 13 depozite ce vor deservi aceste laboratoare, 35 de birouri pentru cercetători, o sală de conferinţe, bibliotecă, bază de date, centru de valorificare a cercetării, sere interioare, spaţii tehnice. Suprafaţă totală desfăşutată a clădirii va fi de 7.804,5 mp.

Alte două sere situate în afara construcţiei ce va găzdui institutul vor fi modernizate la standarde europene, suprafaţa acestora este de 2.120 mp.

Proiectul include dotarea Centrului de Cercetare pentru Biodiversitate, care va deservi majoritatea laboratoarelor horticole nou înfiinţate.

Noul institut va cuprinde spaţii dedicate principalelor domenii horticole şi va găzdui activităţi diverse de cercetare, organizarea de conferinţe, activităţi şi evenimente naţionale şi internaţionale pe teme de cercetare.

Sus