Oferte locuri de munca top

Pe unde va trece centura metropolitana Cluj

A fost aleasă varianta finală de traseu pentru centura metropolitană, aferentă obiectivului de investiții „Drum Transregio Feleac TR35”. Aceasta a obținut avizul din partea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere – CNAIR.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creșterea gradului de accesibilitate a zonelor urbane situate în Zona Metropolitană Cluj prin dezvoltarea unui drum nou de mare capacitate – centura metropolitană – și modernizarea drumurilor de legătură, iar scopul proiectului este îmbunătățirea infrastructurii rutiere de importanță regională, respectiv a mobilității populației, bunurilor și serviciilor din județul Cluj.

Primăria Cluj-Napoca a dat Ordinul de începere pentru întocmire SF, PUZ și DTAC pentru proiectul ”Drum Transregio Feleac TR35” în octombrie 2018, iar anul acesta, în luna martie, a fost predată documentația ”Studiul alternativ de traseu”, care a cuprins un număr de 8 variante de traseu studiate.

La recomandarea specialiștilor, Municipiul Cluj-Napoca a optat pentru varianta 8 – V8.

În perioada următoare vor fi definitivate studiul de fezabilitate, Planul Urbanistic Zonal și DTAC, urmând ca întreaga documentație să fie predată CNAIR în vederea organizării achiziției publice pentru lucrările de proiectare și execuție.

Varianta finală de traseu a centurii metropolitane poate fi consultată accesând următorul link: https://we.tl/t-PUVPYo6UVd (link valabil pana la 20 noiembrie 2019).

 

 

Citiți și:

Cinci proiecte rezidentiale de lux vor fi dezvoltate intr-o zona selecta din Capitala

Viitor hotel cu 9 niveluri, in pregatire in nordul Capitalei

Cum au evoluat tarifele pentru manopera in cazul hidroizolatiilor

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus