Oferte locuri de munca top

Pasi pentru realizarea Salii polivalente din Iasi

Pentru realizarea sălii polivalente din Iași, primăria a făcute unele demersuri.

Așadar, au fost depuse Plan Urbanistic Zonal pentru Moara de Vânt – Podgoria Copou și Certificatul de Urbanism necesar pentru construirea Sălii Polivalente „Regina Maria”.

Până în prezent municipalitatea ieșeană a finalizat și a trimis Companiei Naționale de Investiții SA studiul de fezabilitate al proiectului și proiectul tehnic de execuție (faza DTAC, DTOE, PTh și DDE), care a fost verificat la toate specialitățile.

Urmează obținerea finanțării, organizarea licitației pentru lucrări și începerea lucrărilor.

Noua sală polivalentă va avea o formă inspirată de coroana Reginei Maria și va fi construită în zona Moara de Vânt, pe un teren al municipalității aflat în vecinătatea viitorului Spital Regional de Urgență și a viitorului Stadion Municipal.

Cu ce preturi achizitioneaza o primarie materiale si utilaje de constructii

Sala Polivalentă „Regina Maria” are o valoare estimată de 336.182.267 lei fără TVA circa 68 de milioane de euro.

Primarul Mihai Chirica a declarat: „Contăm pe sprijinul guvernamental pentru acest proiect încă de anul trecut, după ce, în urma solicitărilor noastre, Compania Națională de Investiții SA a inclus acest obiectiv pe lista sinteză din cadrul subprogramului Săli de sport. Am discutat în mai multe rânduri și am primit garanții că acest proiect se numără printre prioritățile Guvernului, de la domnul prim-ministru Nicolae Ciucă, precum și de la domnul ministru al Dezvoltării, Czeke Attila.”

Sus