Oferte locuri de munca top

Nu vor exista întârzieri în execuţia reabilitării sistemului de termoficare Oradea

Ordea centruCel mai important proiect derulat în prezent în Oradea, reabilitarea sistemului de termoficare, a atins un grad de execuţie de 58%, foarte aproape de nivelul de 60% prevăzut în contractul de execuţie pentru această perioadă.

„Suntem în grafic cu lucrările și avem convingerea că lucrările se vor finaliza în termenul stabilit”, a declarat viceprimarul Oradiei, Mircea Mălan.

Proiectul de reabilitare a sistemului de termoficare orădean este implementat prin intermediul a şase contracte, din care trei de servicii şi trei de execuţie.

Până la momentul de faţă au fost încheiate lucrările din cadrul unui singur contract, cel de demolări în scopul amplasării de noi echipamente.

Contractul de lucrări la sursele CET Oradea este finalizat în procent de 6,94%.
Valoarea contractului se ridică la suma de 233,13 milioane lei, executantul fiind Elsaco Engineering.

În ceea ce priveşte contractul de implementare reţele primare de termoficare, lucrările sunt finalizate în procent de 58%. Executantul este Asocierea Construcţii Bihor – Energomontaj, valoarea contractului fiind de 48,9 milioane lei.

Lucrările se desfăşoară şi pe perioada de iarnă.

 

Sistemul de termoficare orădeană, datând din anul 1966, este într-o stare foarte degradată. Neajunsurile aduse de acest sistem sunt pierderile foarte mari, costuri suplimentare precum și o poluare semnificativă a mediului înconjurător.

Sus