Oferte locuri de munca top

Mare centru comercial, in pregatire

Proiectul de construire a unui mare centru comercial este în momentul de față în dezbaterea edililor unui municipiu.

Noua unitate comercială ar urma să fie amplasată pe un teren de 18 ha care așteaptă de aproape 17 ani pentru a deveni parc industrial.

Planul de investiții ar urma să se desfășoare în municipiul Alexandria, județul Teleorman, și să ofere locuitorilor 200 locuri de muncă.

Propunerea a venit din partea investitorilor frații Pavăl, deținătorii Dedeman. Aceștia intenționează să dezvolte un magazin propriu și o galerie comercială.

Noi unitati locative, in curs de autorizare intr-un municipiu

Primarul Municipiului Alexandria, Victor Dragusin, a declarat: ”Propunerea fiind una importantă pentru municipiu, va conduce la dezvoltarea zonei și va genera efecte benefice în tot județul. Voi demara procedurile legale necesare, iar vânzarea se va face prin licitație publică.”

Amplasamentul pe care se află parcul industrial se găsește la 3 km de centrul municipiului, la intrarea dinspre București fiind în legătură cu linia de centură și E70. Conform Planului Urbanistic Zonal, trenul are POT cu zone industriale, servicii și comerț de 50%, regim de înălțime Demisol + Parter + 2 Etaje și 200 mp alocați parcărilor.

Sus