Oferte locuri de munca top

Mai pot fi depuse oferte pentru pasajul Centura Bucureşti – Domneşti

pasaj-suprateran-bucuresti-domnestiTermenul limită de depunere a ofertelor pentru proiectarea şi execuţia  pasajului suprateran pe DJ 602 Centura Bucureşti – Domneşti va fi decalat până la data de 22 iulie 2015.

Aceasta este a cincea oară când Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) prelungeşte acest termen pentru depunerea ofertelor. Data limită iniţială pentru depunerea ofertelor a fost 30 aprilie, după care acesta a devenit 14 mai, 8 iunie, 30 iunie şi apoi 15 iulie.

Decalarea termenului este determinată de neemiterea Acordului de Mediu de către instituţiile abilitate.

Procedurile pentru emiterea Acordului de Mediu au fost iniţiate de către CNADNR SA începând cu luna august 2014. Ulterior, în data de 9 decembrie 2014 a fost emisă Decizia etapei de încadrare pentru Planul Urbanistic Zonal, parte integrantă a procedurii de mediu.

În data de 24 aprilie 2015 APM Bucureşti a luat decizia de efectuare a evaluării impactului asupra mediului (fără evaluarea adecvată) pentru obiectivul de investiţii mai sus menţionat. Ulterior, CNADNR SA a depusRaportul privind Impactul asupra Mediului”.

Dezbaterile publice privind impactului asupra mediului s-au finalizat în data de 30 iunie 2015 iar Comisia de Analiză Tehnică în data de 2 iulie 2015 a luat decizia emiterii Acordului de Mediu.

Urmează redactarea finală a Acordului de Mediu, document care va fi publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, iar conform prevederilor legale în materia achiziţiilor publice operatorii economici posibil interesaţi de această licitaţie trebuie să dispună de un număr minim necesar de zile pentru a-şi putea pregăti ofertele ţinând cont de informaţiile publicate.

Contractul de proiectare şi execuţie a pasajului a fost scos la licitaţie în luna martie a.c.
Lungimea pasajului suprateran peste Centura rutieră a municipiului Bucureşti şi calea ferată pe strada Prelungirea Ghencea şi DJ 602 va avea o lungimea de 414,8 mp. Intersecţia giratorie denivelată propriu-zisa va avea o lungime totală de 257,49 m.
Contractul de proiectare şi executare a fost estimat la valoarea de peste 42 milioane de euro (185 milioane lei, fără TVA).

Sus