Oferte locuri de munca top

Magistrala 6 de metrou, in licitatie

Licitația pentru proiectarea și execuția Magistralei 6, care va face legătura între Aeroportul Internațional Henri Coandă și București, a fost lansată.

Proiectul, evaluat la peste 266 milioane de euro, va fi finanțat în urma unui acord de împrumut, semnat între Agenția Japoneză pentru Cooperare Internațională și Guvernul României.

Proiectul ar urma să fie realizat în 4 ani.

Contractul scos la licitație are o valoare estimată de aproape 1,32 miliarde lei fără TVA,

În cadrul contractului vor fi proiectate şi executate lucrări structură de rezistenţă pentru Lotul 1.2 Tokyo – Aeroport Otopeni.

Vor fi executate structurile staţiilor şi interstaţiilor (galerii şi tuneluri) de metrou, ceea ce va permite punerea în funcţiune a acestui tronson după dotarea sa completă.

De asemenea, vor fi realizate șase stații de metrou, anume Washignton, Paris, Bruxelles, Otopeni, Ion IC Brătianu, Aeroport Otopeni, și tunelul Tokyo – Aeroport Otopeni.

Criteriul de atribuire este „Cel mai bun raport calitate-preț”, iar factorii de evaluare sunt:

prețul ofertei – 40% și propunerea tehnică – 60%.

Numărul de candidați preconizat este de cinci. În cazul în care numărul de candidați selectați este mai mic de 5, autoritatea contractantă Metrorex SA are dreptul fie de a anula procedura de licitaţie restrânsă, fie de a continua procedura de licitaţie restrânsă numai cu acei candidaţi care îndeplinesc criteriile solicitate, dacă există cel puţin un candidat care a îndeplinit criteriile de selecţie.

Contractul are o durată de 48 de luni. Durata de valabilitate a garanţiei de bună execuţie este de 48+60 luni, asta însemnând durata de execuţie a contractului plus durata de garanţie acordată lucrărilor care se completează cu prevederile legale în materie.

Data limită până la care pot fi depuse ofertele este 29 decembrie 2021.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

 

Sus