Oferte locuri de munca top

Lucrarile la conducta ce leaga Marea Neagra de BRUA au fost autorizate

Transgaz a obținut Autorizația de Construire pentru executarea lucrărilor la proiectul „Conductă de transport gaze naturale Țărmul Mării Negre – Podișor”. Autorizația a fost eliberată de Ministerul Energiei,în calitate de Organism Intermediar pentru Energie.

Prin acest se demers se autorizează executarea lucrărilor de construire pentru obiectiv, inclusiv alimentare cu energie electrică, protecție catodică și fibră optică.

Proiectul presupune realizarea următoarelor lucrări de investiții:

* conductă de transport gaze naturale cu o lungime totală de aprox. 308,16 km, compusă din două tronsoane: tronsonul I Marea Neagră – Amzacea (32,7 km; Dn 1200) și tronsonul II Amzacea – Podișor (275,4 km, Dn 1000);

* stație de primire-lansare godevil zona Amzacea;

* interconectare cu conducta de tranzit T1; interconectare NT Vlașin;

* interconectare cu SCG Podișor; organizări de șantier și depozite de material tubular.

Prin realizarea acestui obiectiv de investiții se va asigura legătura dintre resursele de gaze naturale disponibile la țărmul Mării Negre și coridorul BRUA, precum și interconectarea cu conducta de transport internațional de gaze naturale T1. Valoarea lucrărilor este estimată la 1,22 miliarde lei ( fără TVA).

Perioada de valabilitate a Autorizației de Construire este de 36 luni de la data emiterii, cu condiția începerii execuției lucrărilor în termen de 12 luni de la data emiterii.

SNTGN Transgaz SA Mediaș este operatorul tehnic al Sistemului Național de Transport (SNT) gaze naturale și asigură îndeplinirea strategiei naționale privind transportul intern și internațional al gazelor naturale și dispecerizarea gazelor naturale.

 

Participati la evenimentul organizat de ARENA Constructiilor, joi 7 iunie, la Bucuresti !

 

Citiți și:

Israelienii dezvolta un ansamblu cu 10 blocuri in provincie

Doua viitoare proiecte rezidentiale, in aceeasi zona din Sectorul 1

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 3/ mai 2018

 

Sus