Oferte locuri de munca top

Investitorii de la London Partners au cumparat peste 5 ha de teren in Bucuresti

Doua importante tranzacții imobiliare au fost finalizate de investitorii de la London Partners. Aceștia au achiziționat peste 5 hectare de teren în București pentru dezvoltarea unor proiecte rezidențiale.

Primul teren are suprafața de 2,4 hectare și este situat pe șoseaua Fabrica de Glucoză, investitorii intenționând să dezvolte aici etapele 3 și 4 ale ansamblului Belvedere Residence, demarat de omul de afaceri Puiu Popoviciu. În primele două etape ale acestui ansamblu au fost construite 640 de apartamente. În următoarele două etape este preconizată realizarea a 966 de apartamente.

Cel de-al doilea teren are suprafața de 2,8 hectare și este situat în zona Expozitiei pe strada Carpați nr.102 . Pentru acest teren firmă Conpref Carpați a elaborat documentația de urbanism pentru construirea unui ansamblu cu functiune mixtă cu regimul de înălțime Trei Subsoluri + Parter + 16 Etaje. Procentul de ocupare a terenului maxim propus este de 70%, iar coeficientul de utilizare a terenului maxim propus este de 3,6 mp ADC/teren.
London Partners a dezvoltat ansamblul rezidențial Soho Unirii din centrul Bucureștiului, cu 236 de apartamente, cu o investiție de circa 26 milioane euro. Acest ansamblu a fost finalizat recent.

 

 

Citiți și:

Ce criteriu de evaluare va conta in alegerea expertilor

Investitii de peste 2 mil euro in sudul tarii

Bani europeni pentru modernizarea si extinderea unui spital

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

Sus