Oferte locuri de munca top

Incepe proiectarea modernizarii maternitatii din Botosani

Investiția ce vizează modernizarea Maternității Botoșani intră în etapa de elaborare a proiectului tehnic.

Această nouă etapă a demarată după ce a fost finalizată realizarea Documentației de Avizare a Lucrărilor de Intervenție și după semnarea contractului de finanțare prin PNRR (în data de 19 decembrie 2022), a anunțat Doina Elena Federovici, președinta Consiliului Județean Botoșani.

Clădirea Secției Exterioare de Obstetrică Ginecologie a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani face obiectul unui proiect de reabilitare energetică, de reamenajare și modernizare a etajelor IV și V, a vestiarelor din zona de demisol și desființarea mansardei și montarea de panouri fotovoltaice.

În urma realizării DALI, valoarea eligibilă a investițiilor care vor fi făcute la Maternitatea Botoșani este de 4,76 milioane de euro, iar valoarea neeligibilă a lucrărilor, asumată de către Consiliul Județean Botoșani este de 491.922 euro.

Lucrările neeligibile asumate de către Consiliul Județean Botoșani sunt cele de reamenajare și modernizare a etajelor IV și V, precum și a vestiarelor din zona de demisol.

Proiectul prevede și realizarea a patru stații de reîncărcare finanțate prin PNRR și una din fondurile Consiliului Județean Botoșani.

Spatiile unei institutii private de invatamant vor fi extinse cu peste 7 mii mp

„ An de an s-au făcut investiții importante în modernizarea clădirilor Spitalului Județean, în dotarea cu echipamente de ultimă generație. Din păcate, comportamente individuale iresponsabile ale unor cadre medicale aruncă o umbră asupra acestor eforturi făcute în ultimii trei ani de Consiliului Județean Botoșani”, a declarat Doina Elena Federovici, președinta Consiliului Județean Botoșani.

 

 

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2023

Revista Arena Constructiilor mai 2023

Sus