Oferte locuri de munca top

Incepe constructia celui de-al treilea turn din Globalworth Campus

Începe construcția ultimei faze în dezvoltarea centrului de business Globalworth Campus din Bucuresti. În plus, dezvoltatorul are în plan construcția celei de-a patra clădiri din complexul Green Court, dezvoltată după aceleași standarde ale celor trei deja existente. De asemenea, plănuiește să demareze lucrările de construcție pentu clădirea Globalworth Square, situată în imediata vecinătate a complexului de birouri.

Clădirea a treia din Globalworth Campus va avea o suprafață închiriabilă totală de aproximativ 35.000 de metri pătrați, după cum a anunțat dezvoltatorul.

Acest complex de birouri va fi finalizat la finalul anului viitor. Primele două clădiri finalizate sunt închiriate.

Campusul  va cuprinde la finalizare trei turnuri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 92.000 mp și 760 locuri de parcare, precum și o sală de conferințe de mari dimensiuni.

Prima clădire a fost finalizată în iulie 2017, are suprafața de 29.000 mp și este închiriată către Amazon și Honeywell. A doua clădire de birouri a fost finalizată în aprilie 2018, are  suprafața de 28.000 mp. Chiriașii care își vor desfășura activitatea aici sunt Stefanini România, Mazars România, Chain IQși P4Cards.

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2018

Sus