Oferte locuri de munca top

Iaşi: Investiţii de peste 20 de mil. euro la Universitatea de Medicină

Grigore_T._Popa_University_of_Medicine_and_Pharmacy_Sector_A

Universităţii de Medicină şi Farmacie Iaşi

În următorii doi ani vor fi implementate trei proiecte de investiţii majore în îmbunătăţirea infrastructurii medicale a Iaşiului.
“Astăzi lansăm trei proiecte care vor schimba faţa Iaşiului. Toţi banii care vor fi investiţi sunt produşi de Universitatea de Medicină şi redaţi comunităţii”, a afirmat Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie Iaşi, Prof. Dr. Vasile Astărăstoaie.

Astfel la început de an administraţia judeţeană a demarat proiectul prin care va fi refăcut muzeul Universităţii de Medicină şi Farmacie. Clădirea instituţiei urmează să fie reabilitată şi o parcare va fi amenajată. Investiţia este estimată la suma de 12 milioane de euro, durata de implementare fiind de 24 de luni.

Un al doilea proiect presupune organizarea unor spaţii de învăţare pentru dezvoltarea abilităţilor practice în cadrul Centrului de Abilităţi Fundamentale Gr. T. Popa. Investiţia a fost estimată la 5 milioane de euro şi are o durată de implementare de 12 luni.

De asemenea o cantină a Universităţii de Medicină şi Farmacie va fi transformată în sală de educaţie fizică şi va fi construit un centru de reabilitare medicală. Noul centru va costa aproximativ 5 milioane de euro şi va fi gata în 18 luni.

Sus