Oferte locuri de munca top

Grupul Iulius dezvoltă Openville cu 220 milioane de euro

Openville Ensemble 1În această toamnă vor începe lucrările de construcţie în cadrul unui proiect multifuncţional de regenerare urbană, ce va deveni un reper pentru dezvoltarea durabilă a Timişoarei.

Investiţia se ridică la peste 220 milioane de euro şi va fi realizată de Iulius Management Center.

Până la finalul anului 2016 vor fi inauguraţi 33.000 mp de spaţii office. Prima fază de dezvoltare va fi finalizată în ultimul trimestru din 2017 şi va cuprinde 80.000 mp de birouri clasa A, zona de retail şi parcul.

A doua etapă va presupune dezvoltarea de spaţii office până la suprafaţa de 131.000 mp, în funcţie de cerinţele pieţei.

Creat după conceptul „lifestyle center”, Openville va reuni funcţiuni de office, retail, parc şi entertainment. Investiţia reprezintă cea mai mare infuzie de capital privat în sectorul de real-estate din vestul ţării, fiind al doilea proiect de tip mixt din portofoliul companiei, după ansamblul urbanistic Palas Iaşi.

Primul concept al proiectului Openville Timisoara a fost creat de compania Jerde din S.U.A., una dintre cele mai mari case de arhitectură şi planificare urbană la nivel mondial, cu filiale în Los Angeles, Hong Kong, Amsterdam şi Dubai.

Adaptarea la condiţiile actuale de piaţă şi integrarea conceptului la linia urbanistică a Timişoarei au fost realizate de arhitectul Radu Mihailescu. Arhitectul timişorean a conceput şi proiectul multifuncţional Palas Iasi.

Openville va avea o suprafata totala construita de 594.000 mp, iar Iulius Mall Timisoara va fi parte integrata a proiectului. Cea mai mare pondere o va avea componenta de birouri, care, prin arhitectura de inalta clasa si finisajele impresionante, va impune noi standarde pe piata dezvoltarilor office din Romania.

In total, vor fi construite 7 imobile de birouri clasa A, cu o suprafata totala de peste 131.000 mp inchiriabili, printre care si cea mai inalta cladire din Romania. Acestea vor forma polul de business al regiunii, destinat companiilor multinationale cu planuri de expansiune, unde vor lucra aproximativ 13.500 de persoane.

Una dintre principalele atractii ale Openville va fi parcul, cel mai mare din vestul tarii, desfasurat pe o suprafata de peste 55.000 mp, o adevarata oaza de relaxare in aer liber, cu locuri de joaca pentru copii, carusel, patinoar, fantani arteziene, piatete pentru evenimente, peste 1.000 de arbori si 20.000 de arbusti.

Openville va defini experienta shoppingului la cel mai inalt nivel, completand atractiile oferite de Iulius Mall Timisoara cu un nou mix de branduri, peste 100 de magazine, restaurante si cafenele tematice. Multiplex cu 15 sali de cinema si cel mai mare loc de joaca vor fi alte optiuni pentru petrecerea timpului liber.

O alta premiera o reprezinta zona de fresh market, care va cuprinde restaurante de tip fast food, dar si brutarii, carmangerii si locatii cu produse alimentare naturale.

Openville va include si patru sali pentru evenimente speciale, cu o capacitate totala de 2.500 de persoane, care vor gazdui congrese, seminarii, conferinte de business, intalniri corporate si petreceri private.

Clienţii vor beneficia in Openville de 3.750 de locuri de parcare, subterane si supraterane, dotate cu un sistem inteligent de ghidare, care ii va ajuta pe soferi sa gaseasca foarte usor locuri libere.

Openville Ensemble 2

 

 

Sus