Oferte locuri de munca top

O noua statie de metrou va fi lansata in licitatie

Proiectul noii stații de metrou de pe Șoseaua Berceni va fi scos la licitație de către Primăria Sectorului 4.

În baza protocolului încheiat cu Metrorex S.A, a fost derulat contractul și a fost recepționată documentația “Studiu de fezabilitate pentru edificarea unei statii de metrou la nivel suprateran situată între stația de metrou Berceni și Șoseaua de Centură.”

Conform studiului de fezabilitate, destinația clădirii propuse va fi aceea de clădire civilă (publică) pentru transport cu metroul – Stație de Metrou Supraterană.

Clădirea va asigura un mediu propice circulației pietonale (tip transport cu metroul și spații publice urbane de circulație).

Valoarea estimată a proiectului este de aproximativ 146 de milioane de lei (fără TVA).

Sectorul 4 al Municipiului București va asigura finanțarea, proiectarea și edificarea obiectivului de investiții.

În vederea obținerii finanțării pentru implementarea proiectului, Sectorul 4 a inițiat discuții deja cu reprezentanții AM-POIM din cadrul Ministerul Fondurilor Europene, respectiv OI-Transport din cadrul Ministerului Transporturilor, concretizate prin aprobarea de către Comisia Europeană a modificării POIM prin introducerea sectoarelor municipiului București în categoria beneficiarilor eligibili, în parteneriat cu Metrorex.

Durata de execuție pentru „Elaborare Proiect Tehnic și execuție lucrări pentru edificarea unei statii de metrou la nivel suprateran situată între stația de metrou Berceni și Șoseaua de Centură„ este de 22 luni, din care 4 luni perioada de proiectare.

Totodată, potrivit anunțului menționat, procedura aplicată va fi cea a licitației deschise sau a negocierii competitive, iar criteriul de atribuire va fi cel mai bun raport calitate-preț.

Data estimată pentru publicarea anunțului de participare pe platforma SICAP este 4 octombrie 2019.

 

 

Citiți și:

300 apartamente, in autorizare, in zona de nord a Capitalei

Primesc despagubiri si reintra in licitatia pentru un proiect rutier

Un cunoscut avocat va construi un centru multifunctional

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/ sept 2019

Sus