Oferte locuri de munca top

Elaborarea planurilor urbanistice, cu implicarea cetatenilor

Pentru a asigura transparența procesului de elaborare sau revizuire a planurilor de urbanism sau amenajarea teritoriului, administrația locală a Sectorului 1 a elaborat un Regulament  privind implicarea publicului atât în etapa de elaborare a acestor planuri, cât și în etapa de reviziuire a lor. Este vorba despre Planurile Urbanistice de Detaliu, documente de urbanism care se adoptă la nivelul Consiliului Local Sector 1.

Noul regulament va fi supus aprobării consilierilor locali.

Potrivit proiectului de Regulament aflat în prezent în dezbatere publică, informarea și consultarea publicului se fac obligatoriu în următoarele etape din cadrul procesului de elaborare sau revizuire a planurilor de urbanism tip PUD: etapa pregătitoare, etapa aprobării PUD-ului, etapa de monitorizare a implementării PUD-ului.

Scumpirea tiglei, scumpeste acoperisul caselor

Regulamentul se află în dezbatere publică

Proiectul de Regulament este pus în dezbatere publică pe site-ul www.primariasector1.ro până în data de 2 iulie 2021 și orice persoană interesată îl poate consulta accesând următorul link:  https://www.primariasector1.ro/proiecte-supuse-dezbaterii-publice.html

Se pot trimite în scris, pe adresa de e-mail registratura@primarias1.ro, propuneri, sugestii și opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de hotărâre.

Totodată, pe site-ul instituției este disponibil și un formular on-line pentru colectarea propunerilor, opiniilor și recomandărilor.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2021

Sus