Oferte locuri de munca top

Cum va fi extinsa reteaua de tramvai din Capitala

Bucureștiul va beneficia de noi linii de tramvai, pe o lungime de aproximativ 15 km, care vor face conexiunea între zone importante ale orașului.

Două firme au depus oferte pentru elaborarea studiilor de fezabilitate în vederea construirii acestor noi linii.

Contractul este împărțit în patru loturi, are o valoare estimată de 10 milioane lei și este finanțat din bugetul PMB.

În prezent Primăria București analizează ofertelor celor doi participanți care s-au înscris la procedura de atribuire a contractului de achiziție publică pentru elaborarea studiilor de fezabilitate, și anume: Metroul S.A. și Intergroup Engineering S.R.L.

Peste 270 de apartamente au primit autorizatie de construire

Termen de livrare prevăzut pentru elaborarea studiilor este de 270 de zile.

Lotul 1 presupune extinderea liniei de tramvai cu aproximativ 0,9 kilometri în Piața Unirii. Aceasta va lega linia de tramvai 32, de la poalele Dealului Mitropoliei cu linia de tramvai 21, spre strada Sfânta Vineri.

Lotul 2 va face conexiunile dintre liniile de tramvai din zona de sud-est și cele din nord-est, prin extinderea liniei de tramvai cu aproximativ 10,8 kilometri, între Bd. Chișinău şi str. Alexandru Anghel prin Bd. Nicolae Grigorescu – Str. Iuliu Hațieganu – Șos. Vitan-Bârzeşti – Str. Sergent Ion Iriceanu – Str. Turnu Măgurele – Str. Luică.

Lotul 3 vizează prelungirea liniei de tramvai cu aproximativ 1,4 km între strada Grațioasa şi complexul comercial Băneasa.

Ansamblu cu 150 de locuinte unifamiliale, langa Bucuresti

Lotul 4 presupune extinderea liniei de tramvai cu 1,6 km între bucla de întoarcere din strada Mezeş şi complexul comercial Colosseum.

Primarul Nicușor Dan a anunțat că are în plan extinderea rețelei metropolitane de tramvai cu 30 de kilometri. De asemenea, edilul a anunțat și modernizări pe alți 50 de kilometri de linie.

Sus