Oferte locuri de munca top

Cu ce valoare intra in licitatie tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova – Pitesti

Proiectarea și execuția Drumului Expres Craiova – Pitești – Tronson 4 a fost estimată la o valoare ce depășește 900 milioane de lei. Contractul pentru acest proiect a fost lansat astăzi în licitație deschisă de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. – CNAIR.

Tronsonul 4 are o lungime de 31,81( km 89+300 – km 121+115), va fi construit între limita administrativă dintre județele Olt și Argeș și intersectia cu autostrada 1 București – Pitești și va tranzita teritoriile localităților Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni, Oarja.

Contractul va fi atribuit conform criteriului ”cel mai bun raport calitate – preț”.

Proiectul va fi finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM.

Încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de obținerea finanțării lucrărilor din fonduri europene nerambursabile. În cazul în care obținerea finanțării lucrărilor din fonduri europene nerambursabile nu se realizează, autoritatea contractantă precizează că este imposibilă încheierea contractului de achiziţie publică. Cu toate că la data inițierii acestei proceduri de achiziție publică nu există un contract de finanțare semnat, CNAIR estimează că va obține finanțarea necesară semnării contractului în semestru II al anului 2019.

Ofertanții vor trebui să demonstreze că au dus la bun sfârșit în ultimii 5 ani lucrări similare în valoare cumulată de minim 500 milioane lei fără TVA, la nivelul a maxim 3 contracte.

Durata contractului este de 96 luni și cuprinde 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor. Durata contractului de lucrări poate varia în funcție de perioada de garanție a lucrărilor ofertată de operatorul economic desemnat câștigător.

Valoarea estimată a contractului este de 909.669.122 lei.

Termenul limită de depunere a ofertelor este 24 octombrie 2019.

 

 

Citiți și:

Viitoare turnuri rezidentiale vor primi autorizatia de construire in Capitala

Schimbari pentru Autostrada Brasov – Targu Mures – Cluj – Oradea

Cat costa montajul gipscarton

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

Sus