Oferte locuri de munca top

CNI: mai multe bazine de inot pot avea intarzieri in finalizare

Mai multe bazine de înot ar trebui să fie date în funcțiune anul viitor, conform termenelor contractuale.

Trebuie avut în vedere, însă, faptul că obiectivele se află sub incidența prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 90/2023 pentru aprobarea unor măsuri de reducere a cheltuielilor bugetare pe anul 2023 în vederea încadrării în ținta de deficit bugetar asumată prin Programul de convergență.

Astfel, proiectele din Subprogramul Bazine de înot al CNI ar putea avea întârzieri la plată pentru lucrările executate.

Ca urmare, ar putea fi înregistrate diminuări ale ritmului de lucru de către antreprenori, fapt ce va genera prelungirea termenelor de finalizare a lucrărilor.

Pentru obiectivele de investiții care au depășit termenul prevăzut pentru finalizarea lucrărilor, CNI SA va aplica penalități care se vor calcula în funcție de data până la care se vor finaliza lucările, în conformitate cu prevederile contractuale.

CNI are în vedere 51 de bazine de înot, în județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița Năsăud, Brașov, Brăila, București, Caraș Severin, Cluj, Covasna, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vâlcea, Vaslui.

Vor fi construite noi hoteluri boutique in doua orase din acelasi judet

 

 

Descărcați aici Stadiul contractelor

 

 

Login Required

 

 

 

 

Citiți revista Arena Construcțiilor nr. 8/noiembrie – decembrie 2023

Revista Arena Constructiilor nov-dec 2023

Sus