Oferte locuri de munca top

CJ Olt investeşte sume importante în drumurile din judeţ

DSC_0472Contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor de modernizare a drumurilor judeţene DJ 546E, DJ 643C, DJ 678E, DJ 703D a fost scos la licitaţie. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare la sediul beneficiarului, Consiliul Judeţean Olt, este  2 decembrie 2014.

Valoarea estimată a serviciilor de proiectare şi executare incluse în contract este de 47,7 milioane lei fără TVA. Finanţarea va fi asigurată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Pentru lucrările pe DJ 703D este prevăzută suma de 20,63 milioane lei.  Lungimea segmentului de drum vizat de lucrările de modernizare este de 13 km, Leleasca-Cungrea.
Lucrările pe DJ 546E vor presupune costuri de 12,51 milioane lei. Sectorul de drum care va fi modernizat are lungimea de 7,863 km , Oporelu-Mieşti-Albeşti.
Investiţia în lucrările de pe DJ 678E se va ridica la suma 6,17 milioane lei. Se va reabilita un drum în lungime de 3,948 km din localitatea Sîmbureşti.
În ceea ce priveşte DJ 643C, Horezu-Dobreţu, costurile de modernizare sunt estimate la suma de 8,39 milioane lei.

În urma executării lucrărilor lăţimea platformei drumurilor va fi de 8 m din care partea carosabilă va avea o lăţime de 6,5 m, iar acostamentele vor avea o lăţime de 0,75 m.
Lucrările vor consta în excavarea şi evacuarea împietruirii existente pe grosimea de max. 20 cm. Stratul inferior de fundaţie de balast va avea o grosime de 20 cm, stratul superior de fundaţie din piatră spartă va avea o grosime de 15 cm. Amorsarea drumurilor se va realiza cu emulsie bituminoasă de 0,9 kg/m2, stratul de legătură va fi din beton asfaltic deschis (binder) cu grosimea de 6 cm, se va aplica un strat de uzură din beton asfaltic cu grosimea de 4 cm.
Perioada de implementare a proiectului este de trei ani.

Sus