Oferte locuri de munca top

Ce preturi au apartamentele noi in Sectorul 3

Patru mari proiecte rezidențiale vor aduce aproape 7.000 de apartamente noi pe piața imobiliară din Sectorul 3 al Bucureștiului.

Proiectul dezvoltat în Sectorul 3, pe strada Victor Brauner,  la nr. 42, va cuprinde la finalizare 1.500 apartamente și 1800 locuri de parcare subterane și supraterane.

“Până acum a fost edificat un bloc cu 62 de apartamente, dintre care au fost vândute circa 90% din apartamente. Ca și oferte speciale, noi venim cu mobilarea bucătăriilor, ceea ce oamenii apreciază”, ne-au spus reprezentanții proiectului. Prețul unei garsoniere cu bucătăria mobilată, având suprafața de 40,5 mp utili este de 44.500 mp, TVA inclus (circa 1100 euro/mp).

Reprezentanții proiectului ne-au mai spus că urmează să obțină autorizația de construire pentru următoarele cinci blocuri din proiect, ce vor cuprinde 720 de apartamente.

“Dintre cele cinci blocuri, vom începe lucrările pentru construirea primelor trei blocuri și, ulterior, pe măsură ce avansăm cu lucrările vom începe și celelalte două blocuri”, ne-a precizat reprezentantul de vânzări.

Etapa a treia de dezvoltare a ansamblului Topzone vizează construirea ultimelor șase blocuri din cadrul acestui proiect, dezvoltat de Topzone Exclusiv Rezidenţial SRL (noua denumire a firmei Terra Nova SRL).

Un alt mare ansamblu din Sectorul 3 are finalizate 2.300 de apartamente. Acesta este situat pe strada Gura Caliței, nr. 4-32 (Paladium Residence).

Reprezentanții proiectului ne-au declarat că mai sunt la vânzare mai puțin de 150 de apartamente. La începutul toamnei, dezvoltatorii au lansat o ofertă specială de vânzare: 52.500 euro plus TVA pentru un apartament cu suprafața utilă de 43,77 m, cu boxă și loc de parcare.

“Am început lucrările de construire și pentru Paladium Residence 2. Această etapă va cuprinde 310 apartamente. Am început și aici vânzările, dar destul de recent”, ne-au mai spus reprezentanții proiectului. O garsonieră cu suprafață utilă de 30,61 mp costă 33.000 euro plus TVA (1132 euro/mp util, cu TVA inclus). Locul de parcare costă 2.000 euro + TVA.

Oferta de apartamente noi din Zona Pallady din Sectorul 3 al Bucureștiului va fi completată de proiectul dezvoltat pe bulevardul Theodor Pallady, nr. 66 (Hills Residence) și de cel din Theodor Pallady nr 51 (Estoria City).

Proiectul dezvoltat pe bd. Theodor Pallady nr 66 va cuprinde 2000 de apartamente și va fi dezvoltat de societatea Edificia Star Construct SRL din București, deținută de firme controlate de familia Negoiță. Prețurile apartamentelor din cadrul proiectului încep de la 42.000 euro + TVA.
Estoria City va fi dezvoltat pe platforma fostei fabrici Policolor, pe bulevardul Theodor Pallady, nr. 51, pe un teren cu suprafața de aproape 14 hectare.

Proiectul prevede realizarea a 1.200 de apartamente, a circa 50.000 mp de spații de birouri, peste 40.000 mp de spaţii comerciale, 3000 mp de locuri de parcare si 25.000mp spatii verzi. Proiectul este dezvoltat de Estoria City SRL, înființată de Florin Mariș, Raul Ciurtin și Călin Dobra.

 

 

 

Citiți și:

Langa Bucuresti vor fi construite 9 hale, oferite spre vanzare

Un constructor va dezvolta blocuri cu peste 32 mii mp scd

Teren de circa 6,5 ha, pregatit pentru construirea de case

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

 

 

 

Sus