Oferte locuri de munca top

Ambulatoriul din Botosani intra in linie dreapta

Proiectul care prevede construirea unui ambulatoriu de specialitate și spitalizare de zi în cadrul unui spital Botoșani a intrat în linie dreaptă.

Investiția valorează 13 milioane de euro.

Specialiști din cadrul autorității județene Botoșani, echipa de management a Spitalului Județean de Urgență „Mavromati”, reprezentanți ai finanțatorul proiectului, Compania Naționale de Investiții, precum și echipa de arhitecți ce lucrează la acest proiect au analizat recent stadiul de realizare a proiectului tehnic și au vizitat amplasamentul pe care va fi ridicat noul ambulatoriu.

Noul ambulatoriu va avea un regim de înălțime Demisol + Parter + 3 Etaje, cu suprafața construită de 1.066 mp și suprafața construită desfășurată de 5.418 mp.

Este dimensionat pentru a asigura spațiul necesar a 34 de cabinete de specialitate, săli de investigații și săli de tratament, două săli mici de intervenții chirurgicale, precum și spații administrative și auxiliare necesare funcționării.

Sectorul de spitalizare de zi are o capacitate totală de 49 de paturi distribuite în saloane și rezerve.

Spatii noi pentru activitati de cazare, alimentatie publica si evenimente

Contractul pentru ”Proiectare, executie lucrari si asistenta tehnica din partea proiectantului pentru obiectivul de investitii Ambulatoriu de specialitate si spitalizare de zi la Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati Botosani” a fost atribuit pe 5 mai anul acesta asocierii  Katar Conneg SRL(lieder) – Consola Grup Construct SRL – Stood Project – Cubicon Invest SRL, la prețul de 36,4 milioane lei fără TVA.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2023

Sus