Oferte locuri de munca top

AFI Europe vrea sa cumpere portofoliul de cladiri al NEPI Rockcastle

AFI Europe N.V. a semnat o scrisoare de intenție neangajantă pentru achiziția portofoliului de clădiri de birouri din România al NEPI Rockcastle, cu o suprafață totală construită de aproximativ 170.000 de metri pătrați. AFI Europe va beneficia de exclusivitate pentru a derula un proces de due-diligence care vizează portofoliul de clădiri de birouri Clasa A, cu o valoare totală de aproximativ 310 milioane de euro.

„Scrisoarea de intenție pentru achiziția portofoliului NEPI face parte din strategia noastră de dezvoltare pe termen lung. Pe lângă proiectele imobiliare pe care le-am dezvoltat, suntem și o companie de investiții și căutăm permanent noi oportunități pe piață”, a declarat Doron Klein, CEO al AFI Europe Romania și Cehia.

În funcție de încheierea cu succes a procesului de due-diligence și de îndeplinirea altor condiții specifice, cele două părți vor decide asupra următoarelor etape.

Vă reamintim că săptămâna trecută AFI Europe N.V. a anunțat semnarea pre-contractului de vânzare-cumpărare, cu Plaza Centers N.V., pentru achiziția pachetului de 75% din acțiunile proiectului Casa Radio, la un preț de 60 de milioane de euro.

Pre-contractul de vânzare-cumpărare reprezintă a doua etapă a procesului de achiziție, ca urmare a semnării scrisorii de intenție neangajante de către cele două companii, în februarie 2019.

În acest moment, AFI Europe N.V. derulează operațiunile de diligență, pe care le va încheia în septembrie 2019. În condițiile finalizării cu succes a operațiunilor de diligență și a îndeplinirii anumitor condiții, cele două companii vor avansa către etapa finală a procesului de achiziție.

 

 

Citiți și:

Amplu proiect rezidential din Bucuresti, in curs de autorizare

Doi mari constructori vor repara mai multe strazi, cu peste 20 mil euro

Proiect rezidential cu 11 etaje, in autorizare, in Bucuresti

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

Sus