Oferte locuri de munca top

Aeroportul Henri Coanda va fi extins

Extinderea Aeroportului Henri Coandă din București începe cu demolarea mai multor construcții existente. Contractul de execuție de lucrări are o valoare totală estimată la peste 18 millioane de lei.

O licitație simplificată pentru atribuirea contractului de extindere spre nord a Platformei nr. 1 de staționare a aeronavelor la Aeroportul Internațional Henri Coandă a fost lansată de Compania Națională Aeroporturi București.

Obiectul contractului este achiziţia de lucrări de infrastructură şi structuri rutiere necesare extinderii spre nord a platformei nr. 1 (demolare construcţii existente, demolare acostamente existente ale platformei 1, refacere suprafeţe demolate cu structura rutieră portantă, lucrări de infrastructură, lucrări de realizare a noii structuri rutiere).

Totodată, acest contract implică lucrări reţele alimentare cu apă, lucrari de balizaj, iluminatul exterior al platformei şi marcaje.

Contractul urmează să fie atribuit în funcție de preţul cel mai scăzut. Pentru aceasta nu se va organiza licitaţie electronica.

Investiția este finanțată de bugetul CNAB.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 31 mai 2018.

 

Citiți și:

Ce sta in calea Podului dintre Iasi si Ungheni

La primirea finantarii se anunta castigatorul proiectului

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 3/ mai 2018

Sus