Oferte locuri de munca top

800 de locuinte noi in nordul Bucurestiului

Proiectul imobiliar cu 800 de unități rezidențiale, situat în zona de nord a Bucureștiului (aproape de Pipera), va fi dezvoltat de Prime Kapital, fiind primul său proiect rezidențial.

Terenul alocat proiectului are suprafața de 8,1 hectare.

Complexul rezidențial de mari dimensiuni, care se estimează a fi finalizat în 2024, va dispune de vile, townhouse-uri și apartamente. Ultima etapă a proiectului va include dezvoltarea de zone comerciale. Prime Kapital a lucrat cu arhitecții ADN.

Complexul a fost conceput după efectuarea unei cercetări extinse de piață și a unui proces de proiectare de doi ani, afirmă reprezentanții dezvoltatorului.

Locuințele variază per tip, în medie, între 70 și 262 mp suprafață locuibilă. În plus, Prime Kapital își va extinde serviciile pentru a oferi soluții de finanțare ipotecară adaptate nevoilor clienților.

Maggie Kitshoff, Director Proiecte Rezidențiale, Prime Kapital, a spus că obiectivul este de a schimba percepția asupra proiectelor rezidențiale și de a crește standardele din piață.

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar axat în principal pe segmentele de retail și rezidențiale în Europa Centrală și de Est. Business-ul este integrat pe verticală, cu o echipă de peste 100 de specialiști în domeniul imobiliar, îmbinând competențe multi-disciplinare.

 

Citiți și:

Immochan pregatește noi proiecte mixte sub noua denumire Ceetrus

Modernizare a 14 km drum judetean, cu peste 23 milioane lei

Noi autorizatii intr-un amplu proiect imobiliar

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 4/ iunie 2018

Sus