Oferte locuri de munca top

4 km de pista de biciclete, de peste 1,4 mil euro

A fost semnat contractul pentru realizarea a 4 km de pistă de biciclete (dus-întors), care va face legătura între localitățile Avrig și Mârșa din județul Sibiu.

Valoarea contractului este de 6.986.970 lei cu TVA, din care 6.816.800 lei cu TVA sunt alocați pentru execuția lucrărilor.

Valoarea este mai mică cu 22% față de cea estimată de 8.919.838 lei cu TVA.

Contractul a fost semnat de Consiliul Județean Sibiu cu asocierea Total NSA AG Construct și Neo Plan.

Viitoare fabrica, cu peste 14 mii mp, investitie a unei multinationale

Contractul prevede elaborarea documentației tehnice (PAC, POE și PT), asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului și execuția lucrărilor pentru realizarea pistei de biciclete, pe DJ 105 G, între localitățile Avrig și Mârșa.

Pista de biciclete va fi amenajată pe fiecare parte a drumului județean, respectiv 2 km pe sensul de mers către Avrig  și  2 km pe sensul de mers către Mârșa, ceea ce însumează un total de 4 km de pistă de biciclete.

Investiția se realizează cu sprijinul fondurilor europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020,  în cadrul proiectului ”Îmbunătățirea calității vieții populației din localitatea Mârșa, orașul Avrig” , derulat de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Primăria Orașului Avrig, valoarea totală a acestuia fiind de 24.095.776 lei cu TVA.

Președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, a declarat: ”Ne dorim ca în proximitatea drumurilor județene să fie amenajați cât mai mulți kilometri de piste de biciclete, iar prin acest proiect, facem încă un pas.”

Proiectul mai prevede realizarea de lucrări pentru reabilitarea și modernizarea grădiniței, școlii și sălii de sport, din localitatea Mârșa, precum și dotarea acestora cu echipamente corespunzătoare. Aceste investiții revin în sarcina Primăriei Orașului Avrig. Valoarea acestora se ridică la suma de 14.126.029 lei cu TVA.

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/ noiembrie-decembrie 2021

Sus