Oferte locuri de munca top

25 mii mp spatii logistice noi vor fi construite la Turda

Proiectul logistic Aries Logistic Park din Turda, parțial dezvoltat, a fost achiziționat de Afin Holding, deţinut de familia Albarosa. Parcul include aproape 60 de hectare de teren disponibile pentru dezvoltări ulterioare.

Stefano Albarosa, partener Afin Holding, a declarat: “Situat aproape de centrul țării, Turda este un loc ideal pentru investiții industriale și logistice și așteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm acest proiect. Avem în plan începerea imediată a construcției de depozite logistice clasa A, în vedere închirierii, pe o suprafață de 20.000 mp, precum și o extindere de 5.000 mp pentru un chiriaș deja existent. Având în vedere suprafața mare de teren disponibil, căutăm oportunități de dezvoltare, având în derulare discuții cu mai multe părți interesate.”

Afin Holding, deținut de familia Albarosa, investește în România din anul 1995 și deține în prezent mai multe companii în sectoarele Automotive, Imobiliar și Industrial.

Divizia sa imobiliară, AIC RE are până în prezent un portofoliu de peste 800.000 mp construiți, închiriați și vânduți. Grupul angajează peste 500 de persoane în România.

 

 

 

Citiți și:

Viitor ansamblu mixt, in centrul Capitalei

Galerii comerciale noi, in Bucuresti

A fost autorizata prima faza a unui amplu proiect rezidential

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/oct 2019

Sus