Oferte locuri de munca top

16 mil euro pentru banci, cosuri de gunoi si stalpi blocaj auto, in Sectorul 1

Peste 16 milioane de euro este valoarea unui acord cadru pentru executarea lucrărilor de înlocuire/completare împrejmuiri și stâlpi blocaj auto și a lucrărilor privind confecționare și montaj bănci și coșuri de gunoi pentru spațiile publice aflate în administrarea A.D.P. Sector 1.

Administrația Domeniului Public Sector 1 a lansat recent în licitație contractul pentru realizarea acestor lucrări, care au fost estimate la o valoare cuprinsă între 19.659.875 și 78.639.500 lei. Investiția va fi realizată din fonduri bugetare.

Criteriul de atribuire ales de autoritatea contractantă este ”cel mai bun raport calitate – preț”.

Obiectivele acordului-cadru sunt reprezentate de asigurarea elementelor de împrejmuire a parcurilor, locurilor de joacă, ancadramentelor, precum și de asigurarea existenței elementelor de mobilier urban constând în bănci, coșuri de gunoi, stâlpișori de delimitare, etc.

Pe parcursul perioadei de derulare a acordului-cadru se intenționează atribuirea de contracte subsecvente.

Valorile estimate pentru contractele subsecvente aferente procedurii de atribuire sunt următoarele:

* Valoarea estimată a celui mai mic contract subsecvent este de 1.874.989 lei fără TVA, corespunzând cantităților minime de lucrări care ar putea fi solicitate pe durata de derulare a unui contract subsecvent;

* Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este de 19.659.875 lei fără TVA, corespunzând cantităților maxime de lucrări care ar putea fi solicitate pe durata de derulare a unui contract subsecvent.

Termenul limita pentru depunerea ofertelor este 30 august 2019.

Media cifrei de afaceri globală a ofertantului din ultimii trei ani (2016, 2017, 2018) trebuie să fie cel puțin egală cu suma de 19.000.000 lei, precizează autoritatea contractantă.

 

 

Citiți și:

Viitoare cladire de birouri cu 10 niveluri

O licitatie anulata se reia, pentru modernizarea unui DJ

Modernizarea unor zone pietonale cu peste 5 mil euro, bani europeni

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/ iul-aug 2019

Sus