Oferte locuri de munca top

WDP începe trei proiecte logistice

poza-9WDP a anunţat demararea a trei proiecte de construcţii pe piaţa spaţiilor logistice în perioada următoare.

Un prim proiect vizează construcţia unui centru de distribuţie pentru Decathlon care va fi realizat pe un teren nou-achiziţionat în nordul Capitalei. Proiectul prevede construcţia unui depozit cu suprafaţa de aproximativ 22 de mii mp, cu un mezanin de 6 mii mp și încă 10 mii mp pentru o viitoare extindere. Acesta va fi principalul centru de distribuţie al Decathlon. Contractul de închiriere a fost semnat pentru o perioadă de 30 de ani cu posibilitate de încheiere după primii șapte ani. Depozitul are ca dată de finalizare prima jumătate a anului 2017.

De asemenea, WDP a semnat un acord pentru dezvoltarea a două proiecte imobiliare în Cluj Napoca. Proiectul este unul de spaţii logistice pentru KLG și Gebruder-Weiss. Acestea vor avea 5 mii mp și respectiv 2,4 mii mp. Realizarea celor două proiecte este programată pentru T1 2017.

WDP a calculat o rată a randamentului brut pentru noile investiţii de aproximativ 9%.

După realizarea celor trei obiective portofoliul WDP în Romania va atinge o suprafaţă de aproximativ 150 de mii mp. Valoarea totală a portofoliului inclusiv a parcului solar și a terenurilor deţinute ajung astfel la 150 de milioane de euro.

 

Rasfoieste revista ARENA Constructiilor editia octombrie 2016

Sus