Oferte locuri de munca top

Vor incepe lucrarile pentru largirea soselei Fabrica de Glucoza, din Bucuresti

Pentru realizarea investiției privind lărgirea şoselei Fabrica de Glucoză între str. Barbu Văcărescu şi şos. Petricani – Tronson I, pe coridorul de expropriere situat între şoseaua Fabrica de Glucoză, str. Barbu Văcărescu şi str. Petricani vor începe lucrările de desfiinţare a clădirilor expropriate.

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Direcţia Transporturi, Drumuri și Sistematizarea Circulaţiei, a obținut în urmă cu o lună autorizația de desfiinţare a acestor clădiri, urmând ca lucrările să demareze în curând.

La jumătatea anului trecut, Primarul general, Gabriela Firea, a semnat contractul pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor de modernizare a şoselei Fabrica de Glucoză.
Executantul acestui obiectiv de investiţii este Asocierea Straco Grup SRL – SC Tracon SRL (lider de asociere) – SC Primacons Group SRL.
PMB preciza că lucrările presupun lărgirea Şoselei Fabrica de Glucoză între Calea Floreasca şi Şoseaua Petricani, de la o bandă pe sens la câte două benzi pe fiecare sens şi reconfigurarea intersecţiei cu str. Barbu Văcărescu, pentru îmbunătăţirea condiţiilor de circulaţie la intrarea în Bucureşti de pe autostrada A3.
Durata de execuţie este de 18 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Valoarea contractului este de 48.228.719 lei.
Lucrările care vor fi executate în cadrul acestui contract sunt:

* lărgirea la patru benzi a 1,8 km de stradă, câte două benzi pe sens de câte 3,5 m,

* realizarea trotuarelor cu o lăţime de 4,5 m;

* reconfigurarea intersecţiilor pe care Şoseaua Fabrica de Glucoză le traversează şi racordarea la viitoarea intersecţie cu sens giratoriu a autostrăzii A3 Bucureşti – Ploieşti-Braşov;

* asigurarea scurgerii apelor pluviale prin realizarea unei canalizări pluviale precum şi prin repoziţionarea gurilor de scurgere existente;

* reamenajarea spaţiilor verzi; modernizarea iluminatului stradal.

 

Citiți și:

Doua noi supermarketuri pe terenul unei fabrici din Bucuresti

Ce proiecte pregateste Wallberg Properties

Ansamblu rezidential, cu 650 apartamente, in pregatire

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 1/martie 2018

Sus