Oferte locuri de munca top

Vila RA-APPS din Bucureşti ar putea fi vândută pentru 1,7 mil euro

untitledImobilul de pe strada Grigore Alexandrescu nr. 86 din sectorul 1 din Capitală ar putea fi vândut pentru 1,7 milioane de euro plus TVA, conform ofertei de cumpărare înregistrate de RA-APPS săptămâna aceasta.

Activul este inclus de peste un an pe lista imobilelor scoase la vânzare prin negociere directă după ce niciun cumpărător nu s-a arătat interesat la primele trei licitaţii.

Imobilul are un regim de înălţime S+D+P+E+Mansarda, o suprafaţă utilă de peste 1300 de mp şi este amplasat pe un lot de teren de peste 1600 mp.

Tot luna aceasta RA-APPS a primit patru oferte pentru vânzarea vilei 11 din Snagov la peste 2 milioane de euro, urmând ca instituţia să organizeze a patra licitaţie.

Potrivit ART.8 alin.(5) din OUG.15/2013 “în cazul în care cea de-a treia licitaţie a avut loc fără ca vreun ofertant să fi oferit cel puţin preţul de pornire al licitaţiei, imobilul va putea fi vândut prin negociere, pe baza unei oferte de cumpărare care va putea fi mai mică cu 30% decât preţul stabilit conform art. 4, dar nu mai mică decât valoarea de inventar a imobilului.” În cazul în care se depun mai multe oferte se va organiza o nouă licitaţie, potrivit art. 8, alin 7 din aceeaşi lege.

Sus