Oferte locuri de munca top

Vila 11 din Snagov poate fi cumpărată prin negociere directă

gavel-568417_640Vila 11 din Snagov este scoasă la vânzare prin negociere directă pentru un preţ pornind de la 2,1 milioane de euro plus TVA, potrivi listei actualizate a RA-APPS.

Imobilul are o suprafaţă construită de peste 2.000 mp care includ vila şi clădiri anexe, iar suprafaţa terenului pe care este construit măsoară peste 27.000 mp.

Proprietatea a fost inclusă pe lista RA-APPS de vânzare după ce niciun cumpărător nu s-a prezentat la primele trei licitaţii.

Conform ART.8 alin.(5) -(7)  din OUG.15/2013 “În cazul în care cea de-a treia licitaţie a avut loc fără ca vreun ofertant să fi oferit cel puţin preţul de pornire al licitaţiei, imobilul va putea fi vândut prin negociere, pe baza unei oferte de cumpărare care va putea fi mai mică cu 30% decât preţul stabilit conform art. 4, dar nu mai mică decât valoarea de inventar a imobilului.” De asemenea, preţul nu poate fi mai mic decât preţul de inventar al imobilului.

Pe lista RA-APPS pentru vânzare prin negociere directă se află 32 de proprietăţi  cu o valoare cumulată de aproximativ 9 milioane de euro plus TVA.

Dosarele de prezentare pot fi achiziţionate de la sediul RA-APPS din strada Moliere, Sector 1, Bucureşti.

Sus