Oferte locuri de munca top

Viitor spital pe sapte niveluri

Un nou complex pediatric, care va cuprinde toată paleta specifică, de la Obstetrică şi Ginecologie, la Chirurgie Infantilă şi Pediatrie, urmează să fie construit. Ieri au fost semnate două contracte importante pentru acest proiect.

Cele două proiecte vizează sistemul de sănătate, şi anume:

* Servicii de proiectare, faza studiu de prefezabilitate, pentru ,,Construire Secţii Obstetrică – Ginecologie şi Neonatologie, Secţie Chirurgie Infantilă, Secţia Pediatrie”, din incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad

* Servicii de proiectare faza DALI pentru „Reabilitarea serviciilor spitaliceşti în domeniul medicinei cardiovasculare la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, etaj 5, Corp C1”.

Noul Complex Pediatric va cuprinde secţiile de Obstetrică-Ginecologie şi Neonatologie, Chirurgie Infantilă, Pediatrie şi se va construi în curtea Spitalului Judeţean Arad. Construcţia va avea circa 20.000 mp (suprafaţă construită), pe 7 nivele (Demisol + Parter + 5 Etaje).

Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a declarat:

Am semnat două contracte importante, pentru serviciile de proiectare privind modernizarea secţiei de Cardiologie, investiţie ce se va realiza din fonduri transfrontaliere şi pentru studiul de prefezabilitate la noul Complex Pediatric.

Acest complex se va realiza din fonduri de la Compania Naţională de Investiţii, circa 35 de milioane de euro, și de la Consiliul Județean Arad, aprox. 6 milioane de euro, reprezentând atât cofinanţarea, cât și cheltuielile considerate neeligibile.

 

Citiți și:

Aproape 20 ha pentru construirea unui nou spital

Planurile Globalworth pentru 2018

Nou contract pentru reabilitarea de drumuri

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 1/martie 2018

Sus