Oferte locuri de munca top

Va incepe etapa II a modernizarii Stadionului Municipal

După ce anul trecut a fost contractată cu 8,2 milioane de lei prima etapă de modernizare a Stadionului Municipal din Sibiu, acum modernizarea va continua cu contractarea celei de a doua etape.

In această a doua etapă valoarea estimată a lucrărilor este de 72,3 milioane lei.

După ce Consiliul Local Sibiu va aproba luna aceasta investiția, municipalitatea va organiza o procedură de achiziție pentru contractarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor efective.

Stadionul Municipal este principala bază sportivă a orașului, iar oficialii doresc transformarea acestuia într-un spațiu modern pentru evenimente sportive.

Serviciul de Administrare a Domeniului Public a contractat în 2017 realizarea unui studiu de fezabilitate pentru această a doua etapă, contractul semnat cu firma Techmedia Electronics SRL având o valoare de 140.000 de lei.

Acest studiu a stabilit lucrările care trebuie executate pentru etapa a II-a de modernizare a Stadionului ce va avea o capacitate de aproximativ 19.000 de locuri, și anume:

* Reconstruirea tribunelor demolate în prima etapă de modernizare și acoperirea acestora cu o structură metalică care va include și sistemul de nocturnă și tabele electronice de scor. Tribunele vor fi înălțate în partea dinspre str. Școala de Înot și strada O. Goga, prin această amenajare creându-se atât locuri mai multe în tribune, cât și spații pentru activități în interior, a căror destinație va fi stabilită ulterior

* Amenajarea unui număr de aproximativ 240 locuri de parcare sub tribunele noi construite și în curtea interioară

* Montarea de turnicheți și case de vânzare bilete noi

* Realizarea unui sistem de sonorizare și a unui sistem de supraveghere video

* Înlocuirea completă a suprafeței de joc și introducerea sistemului de încălzire în gazon

* Refacerea completă a rețelelor de utilități (gaz, curent, încălzire, telecomunicații, sisteme de alertă și securizare, etc.)

* Reabilitarea și dotarea corespunzătoare a sălii de atletism

* Dotarea spațiilor interioare corespunzător utilizării acestui stadion.

Pentru prima etapă contractul a prevăzut reabilitarea tribunei oficiale, a peluzei cu vestiare, a pistei de atletism și a gardului de împrejmuire a acesteia, precum și demolarea tribunelor degradate care vor fi ulterior reconstruite. Lucrările din prima etapă de modernizare a stadionului vor începe în martie și se vor încheia până la finele acestui an.

 

Citiți și:

Oferte reevaluate pentru un contract castigat de Strabag

Blocuri cu peste 270 apartamente si spatii comerciale, proiect aprobat

Cinci noi hale de depozitare si birouri, in pregatire

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 1/martie 2018

Sus