Oferte locuri de munca top

Va incepe constructia de noi spatii de birouri în Timisoara

Lucrările la prima etapă a proiectului imobiliar dezvoltat de Ovidiu Şandor în Timişoara vor începe în perioada următoare. Proiectul multifuncţional ISHO este dezvoltat prin Mulberry Development, care a obţinut primele autorizaţii.

Prima etapă a componentei de birouri – ISHO Offices – va intra în şantier în zilele următoare. Dezvoltatorul a obţinut deja avize şi autorizaţii din partea autorităţilor locale.

„Începem anul în forţă cu organizarea şantierului pe terenul cuprins între Bulverardul Take Ionescu şi malurile Begăi. Pentru a optimiza dezvoltarea, vom împărţi proiectul în trei etape. Lucrările la prima etapă vor dura un an. Astfel, primii 16.500 mp de birouri de nouă generaţie din ISHO Offices vor fi livraţi până în martie 2018. Concomitent, vom ridica şi primele apartamente”, subliniază Ovidiu Şandor.

ISHO va fi livrat în întregime până în 2020, la finalul proiectului rezultând 1.200 de apartamente, o clădire de birouri de nouă generaţie cu o suprafaţă de peste 50.000 mp, 2.000 de locuri de parcare, un hectar de parcuri şi spaţii verzi, precum şi restaurante, terase, after-school, propriul debarcarder șistație de vaporetto, facilităţi sportive şi diverse funcţii comerciale. Un accent deosebit este pus pe caracterul integral al ansamblului, gândit să cuprindă, în afara locuinţelor şi birourilor, spaţii publice, precum şi servicii şi facilităţi.

Mulberry Development este o companie fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor. Compania este cunoscută pentru realizarea a două proiecte majore în cele mai importante oraşe secundare din România: City Business Centre, Timişoara şi The Office, Cluj-Napoca.

 

Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! Aboneaza-te la newsletter – click aici!

Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia nov – dec 2016

Sus