Oferte locuri de munca top

Va fi revizuit SF-ul variantei de ocolire Râmnicu Vâlcea

Studiul de fezabilitate, proiectul tehnic şi detaliile de execuţie pentru varianta de ocolire Râmnicu Vâlcea va fi revizuit. Contractul se va derula pe o perioadă de 33 luni de la data atribuirii.

Contractul presupune achiziţionarea de servicii pentru revizuirea / actualizarea studiului de fezabilitate, inclusiv a studiilor de evaluare, a impactului asupra mediului şi a studiilor de evaluare adecvată. De asemenea, prestatorul va elabora proiectul tehnic, inclusiv documentaţia tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de construire, va pregăti aplicaţia pentru obţinerea finanţării, va acorda asistenţă tehnică beneficiarului în perioada verificării cererii de finanţare şi în perioada de implementare / execuţie a proiectului.

Compania Naţională a Infrastructurii Rutiere a scos la licitaţie acest contract cu o valoare estimată la 6,11 milioane lei fără TVA.

Finanţarea contractului va fi făcută din proiecte cu finanţare  din fonduri nerambursabile aferente perioadei de programare bugetară a Uniunii Europene 2014 – 2020, din care FC, FEDR şi altele.

 

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Revista –    Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia nov – dec 2016 (click aici)

Sus