Oferte locuri de munca top

Va fi largit la patru benzi DN25 intre Galati si Hanu Conachi, cu 310 mil euro

Au fost aprobați indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea drumului existent DN 25 între Galați – Tudor Vladimirescu – Hanu Conachi și lărgirea la patru benzi a sectorului de drum de 40 km.

Valoarea totală a investiţiilor este de 310 milioane de euro, finanțarea urmând să fie obținută din fonduri de la Uniunea Europeană.

Acest proiect este promovat de Consiliul Județean Galați.

Totodată, vor fi realizate trotuare și sisteme de colectare a apelor pluviale, parcări auto; va fi asigurată scurgerea apelor pluviale prin proiectarea unor sisteme de preluare a acestora și evacuarea în afara părții carosabile; va fi realizată semnalizarea rutieră orizontală și verticală.

Principalele lucrări cuprinse în acest proiect sunt:

* Amenajare girații la intersecția cu drumurile principale

* Reabilitarea și extinderea pasajelor de pe traseu;

* Realizarea de trotuare și sisteme de colectare a apelor pluviale;

* Realizarea unor parcări auto;

* Asigurarea scurgerii apelor pluviale prin proiectarea unor sisteme de preluare a acestora și evacuarea în afara părții carosabile;

* Realizarea semnalizării rutiere orizontale și verticale.

CEF cu puterea de 61 MWp, in planul unor investitori straini

Valoarea totală a investiţiilor este de 1.522.200.488 lei (inclusiv TVA), din care lucrările de construcții montaj se ridică la 1.272.789.775 lei (inclusiv TVA).

Finanţarea necesară execuției lucrărilor va fi propusă prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020, pe Axa Prioritară 2 – Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil şi eficient.

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 1/ martie  2023

Sus