Oferte locuri de munca top

UTI va extinde parcarea aeroportului din Cluj

Vor fi continuate lucrările de construcţie şi de amenajare a unui parking auto suprateran de 1.470 de locuri din incinta Aeroportului Internaţional „Avram Iancu” din Cluj.

UTI Parking & Hotel Management S.R.L. s-a angajat să construiască un parking auto suprateran cu o capacitate de 1.470 locuri de parcare şi o suprafaţă construită desfăşurată de 37.800 mp.

De asemenea, concesionarul s-a obligat să realizeze şi o extindere a parcării existente la o capacitate minimă de 530 de locuri de parcare, în suprafaţă de circa 17.550 mp.

Pentru a putea fi posibilă continuarea lucrărilor, Alin Tişe, preşedintele Consiliului judeţean Cluj, a iniţiat un proiect de hotărâre vizând aprobarea actului adiţional încheiat între judeţul Cluj – Consiliul Judeţean Cluj şi UTI Parking & Hotel Management S.R.L.

Alin Tişe: „Mă bucur că am reuşit să deblocăm acest contract care fusese suspendat în urmă cu mai mulţi ani din cauza problemelor cu amplasamentul. În contextul în care am convenit deja asupra eliberării cel târziu luni, 27 februarie, a ultimului imobil de pe amplasamentul viitorului parking, în acest moment nu mai există absolut niciun obstacol în calea demarării acestei investiţii imperios necesare unui aeroport de mărimea celui din Cluj”,

 

Sus