Oferte locuri de munca top

Un nou proiect de birouri in centrul Capitalei

Dezvoltatorul imobiliar HAGAG Development Europe, parte a HAGAG Group din Israel, demarează lucrările de construcție pentru primul său proiect dedicat segmentului imobiliar de birouri: H Victoriei 109. Peste 8 milioane de euro vor fi investite în consolidarea și modernizarea unei clădiri existente, amplasate în centrul Bucureștiului, pe Calea Victoriei numărul 109.

Clădirea beneficiază de o suprafață totală de 7.300 mp construiți și 6.000 mp suprafață totală închiriabilă, iar regimul de înălțime va rămâne, ca până în prezent, P+7. Imobilul își conservă destinația anterioară, fiind dedicat segmentului imobiliar de birouri.

„Proprietatea de pe Calea Victoriei 109 este, în acest moment, un diamant neșlefuit. Recunoaștem că H Victoriei 109 va fi întotdeauna parte din trecutul unei comunități și ne dorim să conservăm, pe cât posibil, moștenirea culturală a perioadei interbelice. Vom păstra fațada clădirii așa cum a fost ea proiectată și vom armoniza arhitectura inițială a clădirii conform tendințelor actuale”, a declarat Yitzhak Hagag, Președintele Hagag Group Israel.

H Victoriei 109 va menține trăsăturile arhitectonice ale clădirii și-i va readuce fațada la imaginea sa originală. Lucrările de consolidare și modernizare vor fi finalizate în cea de a doua parte a anului 2019. Proiectul va fi certificat BREEAM.

HAGAG Development Europe este un dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea și renovarea unor imobile și proiecte care implică mai mult de 150 de milioane de euro investite în zonele de lux și de dezvoltare ale Bucureștiului.

În prezent, compania mai are în curs de dezvoltare ansamblul rezidențial H Pipera Lake în nordul Bucureștiului, cu 1.350 de apartamente.  Primele 5 clădiri cu regim de înălțime P+6E+7R, însumând 390 de apartamente, urmează să fie livrate în a doua jumătate a anului 2019.

De asemenea, Hagag mai are în curs de proiectare încă un ansamblu rezidențial în Capitală, H Eliade 9 Residence,  situat în cartierul Primăverii. Ansamblul va avea o suprafața totală construită de aproximativ 6.000 mp construiți și va găzdui 35 de apartamente de lux. Finalizarea lucrărilor este planificată pentru anul  2020.

 

Citiți și:

Proiect pentru modernizarea a 12 km de drum

Linii de tramvai si strazi modernizate cu circa 18 mil euro

Nou ansamblu rezidential in vestul tarii

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.5/iul-aug 2018

coperta-ac5

Sus