Oferte locuri de munca top

Un nou hotel Radisson Blu va fi construit in Timisoara

Compania hotelieră The Rezidor Hotel Group a anunțat construcția unui hotel Radisson Blu în Timișoara. Portfoliul companiei în România crește la patru hoteluri, două în curs de operare, iar două în dezvoltare. Acestea se adaugă celor 11 hoteluri (2.628 de camera) funcționale și celorlalte două hoteluri cu acesta (265 de camera) în curs de dezvoltare în Europa de Sud Est.

Noul hotel Radisson Blu din Timișoara va fi finalizat în 2020, cu un an înainte ca orașul să devină Capitală Culturală Europeană și va avea 160 de camere, un restaurant gastronomic și un bar concept.

Hotelul va avea, de asemenea, un spatiu de 1.000 mp pentru socializare (inclusiv un ballroom) și un centru fitness care va funcționa 24/7. Hotelul va fi o componentă integrantă din proiect imobiliar mixt ISHO din Timișoara. Construcția propriu-zisă va fi realizată de Mulberry Development.

Radisson Blu Hotel Timișoara va fi operat de Rezidor Hotel Group, companie hotelieră membră a Carlson Rezidor Hotel Group. Grupul deține un portofoliu de 479 hoteluri cu peste 106.000 camere în curs de operare sau de dezvoltare în 79 de țări.

Rezidor operează brandurile Radisson Blu® și Park Inn® by Radisson în Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), dar și programul Club Carlson pentru oaspeții frecvenți. În noiembrie 2006, Rezidor a fost listată la Nasdaq Stockholm, Suedia.

HNA Tourism Group Co., Ltd., o divizie a HNA Group Co., Ltd. — companie cu operațiuni în aviație, turism, ospitalitate, finanțe și servicii online a devenit acționar majoritar în decembrie 2016.

Mulberry Development este o companie specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor.

 

Citiți și:

Ce mai vrea Bucurestiul sa construiasca

O biblioteca judeteana – monument istoric va fi reabilitata cu peste 18 mil lei

Reabilitarea a doua monumente estimata la peste 30 mil lei

Viitoare hala de depozitare langa Bucuresti

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

Sus