Oferte locuri de munca top

Topul celor mai scumpe penthouse-uri din marile orașe

parcul priovighetorilor3_nCele mai costisitoare penthouse-uri din afara Capitalei se situează sub pragul de 500.000 de euro, chiar dacă în Bucureşti pot ajunge şi la patru milioane de euro, potrivit unei analize realizate de portalul Imobiliare.ro.

Constanța

Pe primul loc în clasamentul celor mai scumpe penthouse-uri din afara Capitalei se situează un apartament tip duplex (foto), situat la etajele 11 și 12 ale unui imobil construit în 2010, la intrarea în stațiunea Mamaia (zona Faleză Nord). Acesta are un preț cerut de 420.000 de euro și beneficiază de vedere directă la mare. Compartimentată în cinci camere, locuința dispune de o suprafață utilă de 267 de metri pătrați, plus două terase.

Cluj – Napoca

În zona Mărăști, un apartament situat la ultimul etaj al unui imobil cu șase nivele are o valoare de listare de 349.000 de euro. Unitatea locativă este compartimentată în cinci camere și ocupă 180 de metri pătrați utili, la care se adaugă terase cu o suprafață cumulată de 350 de metri pătrați.

Brașov

În centrul orașului, un penthouse tip duplex, amplasat într-un bloc cu șase etaje, finalizat în 2010, poate fi achiziționat cu 320.000 de euro. Proprietatea este compartimentată în șase camere și dispune de o suprafață utilă de circa 250 de metri pătrați (suprafața construită, incluzând cele trei terase, ajunge la 745 de metri pătrați).

Iași

În zona Copou, un penthouse cu patru camere, situat la ultimul etaj al unui imobil cu șase nivele finalizat în 2014, este listat pe Imobiliare.ro la un preț de 285.000 de euro. Locuința dispune de o suprafață utilă de 210 metri pătrați (plus două terase), iar printre finisajele folosite se numără marmura și parchetul din lemn de bambus.

Timișoara

În zona Exterior Nord, cel mai scump penthouse din Timișoara ocupă ultimele două etaje ale unui bloc din 2013 și este disponibil spre vânzare pentru 280.000 de euro. Locuința este compusă din cinci camere (living cu bucătărie deschisă, cameră de oaspeți, două dormitoare, birou cu bibliotecă) și are o suprafață utilă de 220 de metri pătrați. Apartamentul are două terase (ce însumează încă 170 de metri pătrați utili) și dispune de două locuri de parcare subterane.

Sus