Oferte locuri de munca top

Templul masonic a primit autorizatia de construire

Viitorul sediu al “Marii Loje Naționale din România” din București, considerat  clădire de interes public, a primit autorizația de construire. Documentația de urbanism a proiectului a fost aprobată încă din luna decembrie  a anului 2015.

Pe terenul în suprafaţă de 2.500 mp, localizat pe b-dul Expoziției, nr. 24F, din sectorul 1 al Capitalei, urmează să fie construit un imobil cu regim de înalţime Subsol + Demisol + Parter + 3 etaje + al 4-lea etaj retras, înălțimea maximă fiind de maxim 30 m.

Procentul maxim de ocupare a terenului va fi de 55%, iar coeficientul de utilizare a terenului, de 2,88 mp.

Spațiile neconstruite și neocupate de accese și trotuare de gardă vor fi înierbate și plantate cu un arbore la fiecare 100 mp.

Terenul se află în domeniul public al statului fiind administrat de RAPPS și a fost dat în folosintă gratuită pentru 49 de ani Asociației Marea Lojă Naţională din România în vederea edificării unei clădiri de interes public.

Imobilul va avea funcții mixte, săli de conferințe/întruniri, bibliotecă, muzeu, club/alimentație publică/comerț și birouri/arhivă.

Potrivit documentației de urbanism, la  subsol va fi amenajată o parcare pe două niveluri, cu 112 locuri, iar la demisol este prevăzut un club cu 115 locuri, un lobby, dar și un restaurant cu 150 de locuri.

Parterul va cuprinde și o sală de spectacole cu 679 de locuri. La etajele superioare vor mai fi construite încă șapte săli multifuncționale. În plus, la etajul patru al clădirii vor fi amenajate un muzeu și o bibliotecă.

Documentația a fost  elaborată de firma SC Desenatura Atelier de Proiectare SRL, arh. Florentin Gudila.

 

 

Noi proiecte imobiliare autorizate in zona de nord a Bucurestiului

Viitoare cladiri cu locuinte in nordul Capitalei

 

O cladire cu 16 etaje va fi ridicata intr-o zona de business a Bucurestiului

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

Sus
Translate »