Oferte locuri de munca top

Telekom vinde 24 de proprietăţi

Bonn_DTAG2Un pachet de 24 de proprietăţi din Bucureşti şi alte şapte oraşe: Bacău, Constanţa, Oradea, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Sibiu şi Timişoara este pus în vânzare de Telekom România.
Preţul de pornire este de 26,3 milioane de euro.

Telekom Romania Communications a anunţat, în ultima zi a lunii aprilie, într-un comunicat de presa, ca va reînchiria anumite spaţii ale clădirilor care găzduiesc echipamente tehnice, birouri şi spaţii comerciale.
Tranzacţia se va desfăşura prin licitaţie, iar câştigătorul va fi desemnat în urma celei mai bune oferte de preţ pentru achiziţie, respectiv chirii percepute, cumulate cu alte condiţii relevante.
Ofertele pot fi depuse până pe data de 16 iulie 2015, împreună cu documente de eligiblitate, printre care se numără şi scrisori de garanţie.
Entităţile interesate pot depune oferte pentru întregul pachet de 24 de proprietăţi sau pentru un sub-pachet de 17 proprietăţi.
Contractele de închiriere aflate în derulare şi înregistrate în Cartea Funciară vor fi preluate de câştigătorul licitaţiei, fără modificarea clauzelor.

Lista completă a proprietăţilor aflate în vânzare sau oferite spre închiriere poate fi consultată pe website-ul dedicat companiei: http://www.realestate.telekom.ro/ro/.

Sus