Oferte locuri de munca top

Suplimentare pentru reabilitarea ambulatoriului Spitalului de Urgenta Bacau

Slide11Bugetul proiectului de reabilitare si modernizare a ambulatoriului de specialitate al Spitalului de Urgenta Bacau a fost suplimentat cu mai bine de 3 milioane lei printr-o hotarare a Consiliului Judetean Bacau.

Conform contractului de finantare prin Programul Operational Regional bugetul proiectului se ridica la suma de 13,66 milioane lei. In urma rectificari investitia va beneficia de un buget de 16,93 milioane lei din care 3,24 milioane reprezinta TVA.

Lucrarile vor fi terminate in circa 18 luni si includ realizarea de termoizolatii la parter, etajele I-II, schimbarea tamplariei pentru toate nivelele, recompartimentarea si modernizarea la demisol, parter si etaj I pentru spatiile interioare prin inlocuirea finisajelor interioare la pereti, pardoseli si plafoane, schimbarea tamplariei interioare, inlocuirea instalatiilor sanitare, electrice, de incalzire si aer conditionat, precum si a instalatiilor speciale de telecomunicatii, PSI si automatizare, a instalatiei de distributie a fluidelor medicale. In acelasi timp, la parter, vor fi amenajate spatii sociale pentru servicii publice nemedicale prin modernizarea curtilor interioare. Proiectul prevede si dotarea Ambulatoriului cu elevator si lift pentru asigurarea accesului in cladire si la etaj, al persoanelor cu dizabilitati, potrivit presedintelou CJ Bacau, Dragos Benea.

Sus