Oferte locuri de munca top

Statul vinde proprietăţi de peste 8,5 milioane de euro

1024px-Neptun_Romania_bgiuStatul scoate la vânzare prin procedură de achiziţie directă un număr de 38 de proprietăţi cu o valoare totală de peste 8,5 milioane de euro.
Preţul activelor imobiliare scoase la vânzare este cuprins între 50 de mii de euro pentru o mansardă de 30 de mp cu două camere pe Bulvardul Nicolae Bălcescu din Bucureşti şi 1,7 milioane de euro pentru  o vilă pe strada Grigore Alexandrescu din Bucureşti, contrucţie cu subsol, demisol, parter, etaj şi mansardă, cu o suprafaţă utilă de peste 1000 mp.
Printre proprietăţile scoase la vânzare se numără un teren de 2600 mp pe strada Muncii din Predeal, evaluat la 260 de mii de euro, un teren de tenis şi unul de minigolf în cadrul hotelului Arad din Neptun-Olimp, evaluate împreună la aproape un milion de euro.
La acestea se adaugă Hotelul Restaurant Dunărea evaluat la puţin peste un milion de euro şi 26 de apartamente cu 1-4 camere situate în centrul Capitalei.
Proprietăţile pot fi vândute direct în condiţiile ART.8 alin.(5) -(7)  din OUG.15/2013 care prevede scoaterea la vânzare directă a activelor imobiliare, în caz de neadjudecare după primele trei licitaţii publice.

Sus