Oferte locuri de munca top

Statul vinde active imobiliare din Bucureşti de 4,6 mil. euro

Saifi-2_700x394pxDouă imobile, un spaţiu comercial şi nouăsprezece apartamente aparţinând statului sunt scoase la vânzare luna aceasta.

Valoare cumulată a acestor proprietăţi se ridică la 4,6 milioane de euro.

O primă licitaţie va avea loc pe 19 noiembrie ora 10 la sediul SAIFI (Sucursala pentru Administrarea şi Întreţinerea Fondului Imobiliar) str. Fabrica de Glucoză, nr. 3A, sector 2, Bucureşti.

Pe lista procedurii sunt înscrise şapte proprietăţi aflate la a doua licitaţie dintre care şase sunt apartamente pe Bulevardul Ion Mihalache, respectiv Bulevardul Dacia. Imobilele au între una şi patru camere şi preţuri de pornire a licitaţiei între 45 şi 90 de mii de euro.

Pe aceeaşi listă este înscris un spaţiu comercial cu suprafaţa de 215 mp pe Bulevardul Ion Mihalache, cu un preţ de pornire de 674 de mii de euro.

A doua licitaţie va avea loc pe 20 noiembrie la ora 10 în acelaşi loc pentru vânzarea a patru apartamente şi două vile. Preţul vilelor variază între 300 şi 607 mii de euro plus TVA pentru suprafeţe construite de 184, respectiv 408 mp.

RA-APPS organizează o a treia procedură luna aceasta pe 23 noiembrie în aceleaşi condiţii de oră şi loc. Nouă imobile de pe strada Mihai Eminescu cu suprafeţe cuprinse între 170 şi 200 mp cu 3 până la 5 camere.

Activele au preţuri de pornire cuprinse între 170 şi 200 de mii de euro plus TVA şi se află la a treia licitaţie. Dacă nu sunt achiziţionate, apartamentele vor fi incluse pe lista de vânzare prin negociere directă de luna viitoare.

Sus