Solplanet x AeroFix

Statul licitează şase proprietăţi pe strada Mihai Eminescu

DSC07594La sfârşitul lunii august RA-APPS organizează o a treia licitaţie pentru vânzarea a trei apartamente pe strada Mihai Eminescu din Capitală.

Pe lista de proprietăţi scoase pentru prima dată la licitaţie sunt incluse două apartamente cu patru camere şi un apartament cu trei camere cu suprafeţe utile de aproximativ  140 mp.  Imobilele au preţuri de pornire cuprinse între 199.000 euro şi 211.000 euro.

Licitaţiile vor avea loc pe 20 august ora 10, la sediul SAIFI – str. Fabrica de Glucoză nr. 3A, sector 2, Bucureşti. Data limită pentru înscrierea la licitaţie este 18 august, ora 10.

Luna aceasta RA-APPS organizează alte trei licitaţii pe 17, respectiv 18 august când vor fi propuse spre vânzare proprietăţi cu o valoare cumulată de peste 8 milioane de euro.

Pe lista de proprietăţi a licitaţiei organizate pe 18 august sunt incluse alte trei apartamente pe strada Mihai Eminescu, numerele 44-48. Cel mai scump dintre acestea are şase camere şi o suprafaţă desfăşurată de peste 200 mp fiind evaluat la un preţ de pornire a licitaţiei de peste 248 de mii de euro.

Valoarea cumulată a imobilelor scoase la vânzare pe strada Mihai Eminescu din Bucureşti depăşeşte 1,2 milioane de euro plus TVA.

Sus