Solplanet x AeroFix

Statul îşi vinde trei hoteluri

acasa03RA-APPS are un număr de trei hoteluri incluse pe lista de vânzare directă luna aceasta. Valoarea lor depăşeşte 23 de milioane de euro plus TVA.

Cel mai scump dintre ele este Hotel Triumf situat pe Şos. Kiseleff nr. 12, sector 1, Bucureşti, construcţie cu regim de înălţime 2S+D+P+4E+Pod, cu o suprafaţă utilă de aproape 6 mii mp. Preţul lui de vânzare prin negociere directă este de 14,1 milioane de euro plus TVA.

De asemenea, de vânzare este şi Hotel Restaurant Victoria din Cluj Napoca, Bd 21 Decembrie 1989, nr. 54-56. Imobilul are un regim de înălţime S+P+Mez+3E+M, o suprafaţă utilă de 6400 mp şi a fost evaluat la 5,7 milioane de euro plus TVA.

Prin procedura de negociere directă poate fi cumpărat şi Hotel Restaurant Gloria din Suceava. Clădirea are demisol, parter, două etaje şi o suprafaţă construită de 1200 mp. Preţul de pornire al procedurii de negociere este de 2 milioane de euro plus TVA.

Pe lista RA-APPS care cu imobilele ce nu au putut fi vândute după primele trei licitaţii sunt  incluse un număr de 25 de apartamente pe Bd Nicolae Bălcescu, Alexandru Lahovari şi Strada Mihai Eminescu. Imobilele au între una şi şase camere şi preţuri de vânzare între 52 de mii de euro şi peste 200 de mii de euro plus TVA.  Valoarea cumulată a apartamentelor scoase la vânzare exclusiv TVA se ridică la 1,8 milioane de euro.

Sus