Oferte locuri de munca top

Sonae Sierra a castigat Marele Premiu Green Business Index

Sonae Sierra, specialistul international in centre comerciale, este unul din marii castigatori ai Green Business Index (GBI), barometrul responsabilitatii fata de mediu a companiilor din Romania.
In cadrul Galei din acest an, Sonae Sierra a fost premiata cu Marele Premiu GBI pentru performante de mediu, fiind premiata si in cadrul a 4 din 7 categorii: Cladiri, Achizitii verzi, Utilizarea resurselor si Dezvoltare durabila.
Ingo Nissen, managing director, responsabil pentru dezvoltare in Romania, a declarat: „Suntem foarte bucurosi sa primim recunoasterea Green Business Index pentru performantele de mediu ale Sonae Sierra. Acest premiu reprezinta rezultatul eforturilor depuse si confirmarea faptului ca administram afacerea din perspectiva corecta pe termen lung, concentrandu-ne pe toate cele trei dimensiuni: economica, sociala si de mediu.”
Marele Premiu Green Business Index a fost acordat pentru performantele de mediu ale Sonae Sierra pe parcursul anului 2012. Premiul reprezinta o recunoaste a efortului depus pentru imbunatatirea performantei de mediu in cadrul mai multor domenii, precum: consumul energetic, managementul deseurilor, consumul de apa, calitatea aerului, orele investite in trainingul angajatilor si programe de responsabilitate corporativa pentru furnizori si chiriasi, precum si contributia adusa in cadrul comunitatii. Green Business Index este un instrument de evaluarea si recunoastere a companiilor din Romania care se implica in protectia mediului si folosirea responsabila a resurselor naturale. Structura, scorul si criteriile de evaluarea ale chestionarului GBI sunt dezvoltate de o echipa de experti independenti din domeniul protectiei mediului. Green Business Index a fost fondat sub patronajul Ministerului Mediului. Green Business Index ofera anual premii pentru fiecare dintre cele 7 categorii, Marele Premiu GBI si premii de excelenta, fiecare dintre acestea fiind acordate in cele doua mari sectoare de activitate: industrie/productie si servicii/comert.

Sus